Diensten

Hoofdactiviteit: alle schrijn- en timmerwerk op maat

Dak- en kapconstructie
  • – hellende constructies
  • – platte daken
Skeletbouw in hout
  • – Volledige woningen in houtskelet
  • – Aanbouw in hout als verruiming van uw renovatieproject
Ramen en deuren in massief hout
  • Alles wordt gemaakt in eigen atelier, in de houtsoort naar keuze. Het schrijnwerk wordt voorzien van beglazing volgens de beste normen.
Interieur op maat
  • één kast of een volledige keuken ? een dressing of badkamer ? u bepaalt het budget en de materiaalkeuze: wij maken alles perfect op maat
Meubelen
  • Een uniek designmeubel voor een betaalbare prijs is dankzij ons team een haalbare droom

Service:

Coördinatie en opvolging van uw verbouwing:

Wij maken er werk van om uw verbouwing of kleinschalige renovatie vlot te laten verlopen. Wij nemen de complexe planning graag van u over en zorgen voor een naadloze overgang tussen alle fasen van uw project.

Dankzij een uitgebreid team van geregistreerde aannemers, waaronder een vakbekwame loodgieter, een nauwkeurige stucadoor, een ervaren electricien, en een punctuele schilder, kunnen wij de opvolging volledig intern voor u garanderen. Eén aanspreekpunt, één vertrouwenspersoon, één transparante eindfactuur. Meer resultaat dankzij minder zorgen !

Ontwerp van interieurs:

Uw leefruimte heeft nood aan een re-styling ? Uw keuken of badkamer is aan vervanging toe ? U beschikt over een zolderruimte die mag worden ingericht ? Wij hebben een interieurarchitecte aan boord die uw dromen vorm kan geven.

Er wordt een ontwerp en 3D simulatie gemaakt en we helpen u op weg naar een optimaal en uniek concept !

CNC freeswerk voor particulieren en professionelen:

Vorm en design ligt ons nauw aan het hart. Samen met onze CNC machines verzorgen wij uw freeswerk op maat. Lijnen, bogen, cirkels of figuren, u bedenkt: wij verzagen !